Ταβέρνα – Μπαρ

Ταβέρνα

Η φιλοσοφία της κουζίνας μας βασίζεται στην φρεσκάδα των πρώτων υλών, στην απλότητα της παρασκευής και στην ισορροπία ανάμεσα στα λιγοστά στοιχεία που συνθέτουν ένα φαγητό. Απαραίτητα συστατικά το αγνό παρθένο ελαιόλαδο και τα φρέσκα εποχιακά φρούτα, χόρτα και λαχανικά.

Η κουζίνα μας κάνει μια προσέγγιση στην τοπική κουζίνα, βασισμένη στις διατροφικές παραδόσεις του παρελθόντος, αναδεικνύοντας την διαχρονικότητα των γεύσεων, των αρωμάτων και των χρωμάτων. Σκοπό έχουμε να σας γνωρίσουμε βότανα, φρούτα και λαχανικά του τόπου μας, στοιχεία υψηλής διατροφικής αξίας.

Το εστιατόριο λειτουργεί από τις 11:00 το πρωί ως τις 11:00 το βράδυ.

BBQ στον Υάκινθο

Το BBQ στον Υάκινθο έχει γίνει παράδοση με το πέρασμα του χρόνου. Τοπικά κρέατα ψήνονται μπροστά σας, φρέσκες σαλάτες, κρασί και λαχταριστά γλυκά είναι στο μπουφέ. Είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε.

Βραδιά του Ψαρά

Θαλασσινά και ψάρια με δροσερές σαλάτες και ορεκτικά συνθέτουν τον βραδινό μπουφέ. Κάντε κράτηση για να βρείτε διαθέσιμο τραπέζι!!

Ημιδιατροφή

Ημιδιατροφή με τοπικά προϊόντα και συνταγές από την Ζακυνθινή κουζίνα. Η ημιδιατροφή περιλαμβάνει τέσσερα πιάτα (ορεκτικό, σαλάτα,κυρίως ,γλυκό όλα κατ’ άτομο). Καθημερινά το μενού είναι διαφορετικό. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο iakinthos@otenet.gr

 

Πρωινό δίπλα στην θάλασσα

Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά δίπλα στην παραλία από τις 8:30 ως τις 10:30.  Υπάρχει επιλογή παραγγελίας από ελληνικό πρωινό, αγγλικό πρωινό και κοντινένταλ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από το μπουφέ τοπικά προϊόντα, ψωμί παραγωγής μας, κέικ παραγωγής μας, γλυκά ,φρέσκα φρούτα και άλλα εδέσματα. Επίσης τι θα λέγατε για φρέσκο χυμό πορτοκάλι;

Μπαρ

Το Μπαρ εξυπηρετεί τον χώρο της πισίνας  και της παραλίας, με δροσιστικά κοκτέιλ, φρέσκους χυμούς, σνάκς και παγωτά.

Tο Μπαρ είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 09:30 το πρωί ως τις 01:00 το βράδυ.

Εδώ είναι επίσης κάποιες συνταγές για κλασσικά κοκτέιλ που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι σας

  • Mojito: 5cl White Rum * 2cl Fresh Lime Juice * 4-6 leaves mint * 2cl sugar sirup *.
    Muddle (very slowly!!!) the sugar sirup with the lime juice and the mint leaves.Add crushed ice, the rum and mix.Topped up with soda
  • Banana Colada: 5cl White Rum * 3cl Coconut cream * 4cl Pineapple juice * 1cl sour creamhalf banana fruit * 36cl crushed ice.
    Blend all the products
  • Amaretto Sour: 4cl Amaretto * 3cl fresh lime Juice * 2cl Sugar Sirup * 2 dashes Angostura.
    Shake all the products and drain in a glass with ice.
Iakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο ΤσιλιβίIakinthos  - Ξενοδοχείο στο Τσιλιβί

Οι Κριτικές των Επισκεπτών μας